Jachtkleding

Jachtkleding kopen? Jacht XL is dé website voor jachtkleding en accessoires. Van aanzit kleding tot thermokleding. Onze jachtkleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Je zult hier zeker slagen! Vandaag de dag is er namelijk een enorme selectie aan jachtkleding beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een perfecte outfit is die voldoet aan de wensen en eisen van jouw favoriete buitenactiviteit. Of dit nu jagen is of een andere activiteit.

Ons aanbod jachtkleding

Er is veel jachtkleding beschikbaar. Dat is natuurlijk gunstig, maar we kunnen ons voorstellen dat je je hierdoor ook afvraagt welke jachtkleding nu het best is. Daarom hebben een groot deel van onze jachtkleding zelf in het veld getest. Op eigen expedities en tochten. Door trial-and-error zijn wij erachter gekomen welke jachtkleding wel geschikt is en welke jachtkleding niet geschikt is. Onze kennis en ervaring op het gebied van jachtkleding delen we graag met jou. Wij verkopen onder andere de merken Hart, Jack Pycke, Jahti Jakt en Dubarry.

Artikelen 1 tot 30 van 64 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 30 van 64 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Waar op te letten bij het kopen van jachtkleding?

Doordat er veel jachtkleding beschikbaar is, is het soms lastig om te bepalen welke kleding het meest geschikt is. Er zijn een aantal punten waar je op kunt letten. Heb je liever advies op maat? Kom gerust eens langs of neem telefonisch contact op. Wij zorgen ervoor dat je met de best passende jachtkleding op pad gaat.

Ademend vermogen. Jagen is een inspannende activiteit. Bij dit soort activiteiten is het raadzaam te kiezen voor outdoorkleding met ademend vermogen. Dit wordt ook wel aangeduid in MVTR (Moisture Vapour Transmission Rate) of RET (Evaporative Resistance of Textile).

Duurzaamheid. Hoe lang jachtkleding (bijvoorbeeld een lichtgewicht jas) meegaat, is afhankelijk van het gebruikte materiaal. Gecoate stoffen zullen eerder slijten dan membranen. Het is hierbij echter belangrijk jezelf af te vragen wat belangrijker is. Is het belangrijker dat de jas meerdere jaren meegaat of is het gewicht van het kledingstuk belangrijker? Een lichtgewicht jas is bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen in de tas en licht in gewicht.

Prijs. De prijs zegt vaak iets over de kwaliteit van het kledingstuk. Duurdere kledingstukken beschikken vaak over duurdere materialen. Materialen die bijvoorbeeld meer ademend zijn of materialen die erg lang mee gaan.

Jachtkleding voor dames en heren

Via onze webshop verkopen wij jachtkleding voor dames en jachtkleding voor heren.