Outdoor groothandel

JachtXL is gespecialiseerd in de distributie en verkoop van outdoor kleding, Jachtkleding & accessoires.

JachtXL is distributeur van de merken: JahtiJakt NorthSky Woodlander Bovenstaande merken zijn op te delen in de volgende segmenten: Outdoor & jacht Actieve buitensport & wintersport Wandelaars & actieve buitenmensen Sportvisserij & vliegvissen.

Naast een heren & dames lijn hebben de merken ook een kinderlijn in het assortiment.

5 REDENEN OM KLANT TE WORDEN.

Uniek merken pakket Met merken als JahtiJakt, Woodlander, NorthSky, hebben wij een sterk merken portfolio die het gehele outdoor segment beslaat. Te denken aan: kleding, schoeisel, rugzakken, tenten, slaapzakken & Jacht & Vis accessoires.

Gunstige inkoop voorwaarden

Wij hanteren gunstige voorwaarden ongeacht of u een startende of bestaande onderneming bent.  U kunt de showroom bezoeken op afspraak.

Klant ondersteuning

Wij ondersteunen onze klanten waar nodig en zorgen ervoor dat men over de juiste middelen beschikt om maximale omzet te kunnen genereren. Denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van product omschrijvingen en afbeeldingen voor de webshop of beursmaterialen (banieren, brochures & catalogi).

Langetermijnvisie

Wij geloven in een lange termijn visie. Partners die met ons samenwerken zijn verzekerd van een betrouwbare samenwerking.

 

  

 

Wij leveren aan geselecteerde dealers en speciaalzaken. Bent u geïnteresseerd om onze producten te voeren, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Contact gegevens

Aanvraag

Bericht

* Verplichte velden

Powered by WebForms